Udtalelser...


Erkendelsesbølge...
"Jeg kan slet ikke med ord beskrive for dig hvor stort det var, at tale med dig i dag. Det er stort, meget stort. Det var nogle meget, meget smukke og fine vishedsskabende budskaber du gav mig. Men det var også noget af en erkendelses bølge der ramte både til mit ægteskab og selve healingen. I relation til healingen vidste jeg slet ikke, at der var alt dette der gjorde så ondt. Det er meget sjældent jeg giver mig selv lov til at græde. Men det skete bare... og det føltes så fint og trygt under din kærlige og empatiske vejledning."


Beruselse...
"Jeg var overrasket over, hvor meget min krop reagerede undervejs. Det mest tydelige for mig var, at stort set under hele seancen summede mine tommelfingre og enkelte gange hele hånden. Jo mere denne summen blev domminerende, jo mere flød mine tanker og jo mere mistede jeg fornemmelse for særligt tiden. Der lå noget energi her og især skabte det en følelse som jeg bedst kan beskrive som noget beruselse"


Budskaber...
"Randi er så dygtig en healer! Jeg var lynhurtig tryg, og kunne mærke hele min krop under- og flere dage efter behandlingen. Der kom flere skarpe clairvoyantiske budskaber, som hun formåede at "servere" kærligt og meget empatisk"

Spirituel rejse...
"Healingen gav mig en enestående spirituel oplevelse og en smuk indre rejse"

En forskel...
"Jeg har oplevet en del.. Men det her er altså noget af det mest fantastiske. At du gør en forskel er der ingen tvivl om!" 

Trygt...
"Det føles så godt og trygt at være i dine hænder. Du er meget dygtig, skarp, kærlig og omsorgsfuld"