Erkendelsesbølge...
"Jeg kan slet ikke med ord beskrive for dig hvor stort det var, at tale med dig i dag. Det er stort, meget stort. Det var nogle meget, meget smukke og fine vishedsskabende budskaber du gav mig. Men det var også noget af en erkendelses bølge der ramte til mit ægteskab... Det er meget sjældent jeg giver mig selv lov til at græde. Men det skete bare... og det føltes så fint og trygt under din kærlige og empatiske vejledning."

Beruselse...
"Jeg var overrasket over, hvor meget min krop reagerede undervejs. Det mest tydelige for mig var, at stort set under hele seancen summede mine tommelfingre og enkelte gange hele hånden. Jo mere denne summen blev domminerende, jo mere flød mine tanker og jo mere mistede jeg fornemmelse for særligt tiden. Der lå noget energi her og især skabte det en følelse som jeg bedst kan beskrive som noget beruselse"

Personlig udvikling...
"Det sekund man er i Randis nærvær kan man mærke at man er i trygge hænder. Randi møder dig lige der hvor du er og fører dig trygt gennem den rejse du har brug for. Gennem Randis coaching bliver man støttet på fineste vis igennem den personlige udvikling man ikke altid vidste man skulle igennem, men som giver så uendeligt god mening, når man kommer ud på den anden side. Randi formår at skabe et trygt og omsorgsfuldt rum og hun har et sind, der med det samme inviterer dig til at dele alt mellem himmel og jord."


Spirituel rejse...
"Meditationen gav mig en enestående spirituel oplevelse og en smuk indre rejse"

En forskel...
"Jeg har oplevet en del.. Men det her er altså noget af det mest fantastiske. At du gør en forskel er der ingen tvivl om!" 

Trygt...
"Det føles så godt og trygt at være i dine hænder. Du er meget dygtig, skarp, kærlig og omsorgsfuld"